Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

Udstilling med Else Søndergaard

Else Søndergaard fortæller, at hun er meget glad for at tegne og male med farver og derfor fra sin tidlige ungdom har udviklet dette ved at deltage i løbende kurser i tegning, akrylmaling, oliemaling og akvarel.

Hun har udstillet separat i Danmarks Nationalbank.,Thy–Mors Energi, Åbne Atelierdøre, Holstebro Sognehus, Kulturcenter Limfjorden, Stoholm Kulturcenter, Ørslevkloster Sognegård, Erhvervenes Hus i Viborg, AOF Skive i flere omgange, Galleri 14 i Farsø, Hotel Hilltop i Skive, Højslev Sognegård, Fagforeningshuset i Skive samt i Egebjerg, Hvidemose, Glyngøre og Jenle. Og så har hun også ved en tidligere lejlighed også udstillet i Resen Sognehus.

Else Søndergaard er medlem af amatør-kunstforeningen ”FOKUS” og har i den forbindelse også udstillet sammen med mange andre udøvende amatørkunstnere forskellige steder i Skive og omegn, blandt andet Skive Seminarium, Roslev Lægehus, Resenlund, KCL. Skive, Langesgaard i Breum, i to bilforretninger i Skive samt flere steder i forbindelse med det årlige malerkursus i foreningen.

Udstillingen løber frem til 12. januar 2020.