Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Har du glemt dit kodeord?

Minikonfirmander

Vi skal selvfølgelig op i kirketårnet

Har du lyst til

• at spille på orgel?
  • at se ud over verden fra det høje kirketårn?
  • at høre gode historie fra biblen?

Så er minikonfirmand noget for dig!

I Resen Sogn kan man gå til "minikonfirmand" i 3. klasse. Kirke- og kulturmedarbejderen kommer ud på skolen med en seddel, som børnene tager med hjem.  Det er gratis, da menighedsrådet betaler. Vi slutter forløbet med en fælles afslutningsgudstjeneste i Resen Kirke.

Hvad laver man til "minikonfirmand"? Vi begynder med at få noget at spise og drikke, så vi ikke sidder og er sultne. Derefter laver vi mange forskellige ting. Vi snakker, hører gode historier, tegner og maler billeder. Vi skal i kirken, hvor vi skal stå på prædikestolen, spille på orglet og finde ud af hvad de forskellige ting i kirken hedder. Vi skal op i kirketårnet og se os vidt omkring.

De ting, vi laver sammen, skulle gerne give lyst til samtale om "de store spørgsmål": Hvad sker der, når vi dør? Hvorfor findes kærligheden? Hvad er livets mening? osv.  Vi finder ikke alle de endelige svar, men vi bliver forhåbentlig lidt klogere ved at lytte til hinanden og snakke sammen om Bibelens mange fortællinger.